MijnSponsorPlan.nl

MijnSponsorPlan.nl Sponsort FC Pellor

MijnSponsorPlan.nl biedt sportclubs en hun leden een kans om elkaar te helpen. Door deals te sluiten met leveranciers van diensten waar bijna iedereen gebruik van maakt (denk dan aan energie, gas, telefonie, internet en televisie) zijn wij in staat om zeer gunstige voorwaarden aan clubleden te bieden. Als jij als lid van een sportclub of vereniging besluit zo’n aanbieding aan te nemen bespaar je niet alleen op je vaste lasten, maar steun je ook je eigen club! Meer weten? Kijk dan het filmpje hieronder.

Hoe werkt MijnSponsorPlan.nl?

Door deals te sluiten met leveranciers van diensten waar bijna iedereen gebruik van maakt (denk dan aan energie, gas, telefonie, internet en televisie) zijn wij in staat om zeer gunstige voorwaarden aan clubleden te bieden. Als jij als lid van een sportclub of vereniging besluit zo’n aanbieding aan te nemen bespaar je niet alleen op je vaste lasten, maar steun je ook je eigen club!

Hoe steun ik mijn club?

Door een contract via MijnSponsorPlan.nl af te sluiten, ontvangt jouw club een beloning. Je betaalt dus minder dan je gewend bent en je sponsort tegelijkertijd je club. Door jouw overstap krijgt de club financieel meer ruimte voor het onderhouden van de faciliteiten, het aanschaffen van nieuw materiaal en het organiseren van toernooien en evenementen!

Meer weten over MijnSponsorPlan.nl?

Ga naar de website